Sök
Kyle Quincey
Nyheter

Finska klubbens jättevärvning: Plockar in NHL-back

En lång NHL-karriär är över. 33-årige Kyle Quincey är klar för spel i finska HIFK, skriver Hufvudstadsbladets Filip Saxén.

Det blev närmare 600 matcher, de allra flesta av dem i Detroit. Men nu är NHL-karriären över för Kyle Quincey. Efter en tuff säsong, där han bara fått spela 18 matcher för Minnesota, har han inte lyckats få något nytt kontrakt i Nordamerika.

Nästa säsong spelar han i stället för den finska huvudstadsklubben HIFK. Det skriver journalisten Filip Saxén på twitter.

Quincey debuterade i NHL redan säsongen 2005/2006 och har varit ordinarie i ligan i stort sett hela tiden. Förutom två svängar i Detroit och den senaste i Minnesota har kanadensaren också spelat för Los Angeles, Colorado, Columbus och New Jersey.

Den här artikeln handlar om: