Sök
Johan Sundström.
Nyheter

Uppgifter: Det här blir Johan Sundströms nya klubb

Efter att ha fått sparken från Avangard Omsk, bara dagar före seriepremiären, har Johan Sundström gått klubblös. Nu är han överens med Kunlun Red Star, uppger MrMadhawk.

Bob Hartleys Avangard Omsk har värvat en drös tidigare NHL-spelare under hösten. Max Talbot, David Desharnais, Kris Versteeg och Cody Franson har plockats in. När klubben gjorde klart med de två förstnämnda tyckte man att det inte längre fanns plats för Johan Sundström, som därmed dumpades.

Sedan dess har agenten hintat om att såväl spel i Schweiz som KHL och Sverige är aktuellt för Sundström. Nu tycks det, som väntat, bli fortsatt spel i KHL. MrMadhawk skriver att Sundström är muntligt överens med Kunlun Red Star.

FÖR DYRT FÖR FRÖLUNDA

MrMadhawk skriver att Frölunda gjort ett seriöst försök att lösa de ekonomiska bitarna med 2016 års guldcenter, men att kostnaderna blivit för stora. Nu ser Sundström alltså ut att fortsätta säsongen i Kinas enda KHL-lag.

Där blir han lagkompis med Patrik Lundh.

Den här artikeln handlar om: