Sök
Johan Sundström.
Nyheter

Klubben bekräftar: Johan Sundström är klar

Johan Sundström behövde inte gå klubblös speciellt länge. Han är klar för Kunlun Red Star.

Precis som det rapporterades under natten är Johan Sundström klar för kinesiska Kunlun Red Star i KHL. Det bekräftar KHL på twitter. SM-slutspelets MVP från 2016 har skrivit på ett ettårigt avtal med klubben. Därmed kan Frölundafansen sluta hoppas på sin drömvärvning.

Bob Hartleys Avangard Omsk har värvat en drös tidigare NHL-spelare under hösten. Max Talbot, David Desharnais, Kris Versteeg och Cody Fransonhar plockats in. När klubben gjorde klart med de två förstnämnda tyckte man att det inte längre fanns plats för Johan Sundström, som därmed dumpades efter en säsong i klubben.

25-åringen gjorde bara fem KHL-matcher och sju i slutspelet under sitt första år i ligan, på grund av skador, men får nu alltså en ny chans i KHL.

Den här artikeln handlar om: