Sök
Erik Karlsson.
Vegas

”Allting pekar på att Karlsson trejdas inom ett par dagar”

Erik Karlssons förväntade klubbyre kan vara dagar bort. TSN:s insider Darren Dreger säger att allting pekar mot att svensken byter klubb inom kort.
– Det är vår känsla, säger han i Toronto’s TSN 1050.

Snart lär Erik Karlssons dagar i Ottawa vara räknade. Häromdagen gick klubbens ägare Eugene Melnyk ut och berättade att det kommer ske en fullskalig re-build kring Ottawa, vilket talar för att Karlsson kommer lämna. När Senators idag släppte sin trupp till det träningsläger som börjar i dagarna fanns svensken dock med.

Men det mesta tyder på att Erik Karlsson kommer trejdas inom kort, säger TSN:s Darren Dreger. Han har dock ingen tydlig källa som pekar ut svenskens framtida klubb.
– Jag gillar inte att säga att det är nära, för det kan få dig att hamna i trubbel när media slänger ut sig det ordet. Så jag kommer inte säga det. Men jag kan säga så här: Allting pekar på att Erik Karlsson trejdas från Ottawa om någon dag eller två. Jag menar, det är vår känsla, säger han i radiostationen Toronto’s TSN 1050.

DALLAS BORTA?

Dreger pekar alltjämt ut Tampa Bay och Vegas som de troliga klubbadresserna, medan det är lugnare hos Dallas. Det är dessa tre destinationer som det spekulerats mest kring sedan sommaren.
– Tampa har funnits med i mixen. Vegas känns fortfarande som en trolig klubbadess, men jag har ingen djup källa som säger att de jobbar hårt på det. Men jag tror de är med i det.
– En Stars-källa har sagt till mig att det är lugnt på den fronten.

Det enda vi vet är med andra ord att Erik Karlsson lär byta klubb inom de närmaste dagarna.
– Det finns en stark känsla kring att han byter klubb förr, snarare än senare.

 

Den här artikeln handlar om: