Sök
Oliver Dackell.
Nyheter

Målvakten räddade 46 skott – höll på att knäcka Modo

Oliver Dackell klev fram som ett spöke i derbyt mellan Örnsköldsvik och Modo. Men till sist ryckte det allsvenska laget ifrån och vann med 5-2.

Modos genrep inför den allsvenska premiären nästa vecka slutade till sist med en klar seger, men de fick kämpa hårdare än väntat. Trots att de vann skotten med närmast osannolika 51-12 (!) mot lokalrivalen Örnsköldsvik dröjde det till den tredje perioden innan de ens tog ledningen.

Det var nämligen ÖHF som tog ledningen i den första perioden, och Anton Karlström var ensam Modospelare om att överlista storspelade Oliver Dackell i Örnsköldsviks kasse. Ställningen var därmed 1-1 inför slutperioden.

RYCKTE I SLUTPERIODEN

Men då kom segerrycket. Tobias Ericsson och Tommy Enström gjorde två mål på en knapp minut och säkrade segern. Örnsköldsvik fick in en reducering, halvvägs in i perioden, men i stället för 3-3 kom två ytterligare Modomål.

Dessa kom från Kalle Jellvert och Tim Wahlgren.

Den här artikeln handlar om: