Sök
Victor Rask.
Nyheter

NHL-svensken skulle skära mat – blir borta på obestämd tid

En skada av det mer märkliga slaget kommer hålla Carolinas svensk Victor Rask borta från spel på obestämd tid. Han skar sig när han skulle skära upp mat och har nu opererats.

Det är på sin hemsida Carolina Hurricanes meddelar att forwarden Victor Rask kommer bli borta på obestämd tid på grund av en olycka i hans egna kök. Idag genomgick han en operation gällande två fingrar på hans högra hand.

25-åringen, som fanns med i Sveriges guldvinnande JVM-lag 2012, draftades av Carolina i andrarundan 2011 och gjorde sin NHL-debut 2014 då han under sin första säsong 33 poäng. Säsongen efter gjorde han sin hittills poängbästa säsong med 48 och 2017 fanns han med i Sveriges VM-guldvinnande lag i Köln.

 

Den här artikeln handlar om: