Sök
Winnipeg

NHL-TIMMEN: ”Vegas Golden Knights missar slutspel”

NHL-timmen går i senaste avsnittet igenom de 15 lagen i NHL:s västra lighalva. En enig experttrio i studion tror att fjolårets succélag Vegas Golden Knights får svårt att upprepa succén.
– Jag tror att ”Golden Misfits”-motivationen är lite bortblåst, säger Linus Hugosson, som liksom sina kollegor tippar Vegas utanför slutspel.

Det har visat sig vara osmart att tippa emot Vegas Golden Knights. Det unga NHL-laget motbevisade alla experter under fjolårssäsongen, då de som debutanter gick hela vägen till Stanley Cup-final.

Ändå väljer NHL-timmens experter Linus Hugosson, Uffe Bodin och Jonatan Lindquist att tippa missat slutspel för Golden Knights den här säsongen.
– Det är så klart svåra psykologiska frågor, men jag tror en sorts mättnad kan infinna sig för Vegas, nu när de redan har motbevisat alla, säger Hugosson.
– Magin blir svår att återskapa, det var för mycket som föll på plats på samma gång, till exempel höga procent i både målvaktsspel och anfallsspel, håller Bodin med.

Övriga frågor som avhandlas i NHL-timmens Western Conference Preview:

– Kan Elias Pettersson vinna Calder Trophy?

– Kommer Connor McDavid lyckas lyfta ett ihåligt Edmonton Oilers på egen hand?

– Vilka förväntningar är rimliga på återvändande Ilja Kovaltjuk, som ska hjälpa LA Kings göra mål?

– Kan St. Louis Blues, efter sin mycket aktiva sommar på värvarfronten, rå på tungviktarna Nashville Predators och Winnipeg Jets i Central Division?

Detta och mycket mer i det 220:e avsnittet av NHL-timmen.

Medverkande

Linus Hugosson

Jonatan Lindquist

Uffe Bodin

Kontakt

Maila NHL-timmen

NHL-timmens hemsida

NHL-timmen på Facebook

NHL-timmen på Twitter

NHL-timmen på Instagram

Länkar till lyssning

NHL-timmen på Acast

NHL-timmen på Spotify

NHL-timmen på iTunes

Den här artikeln handlar om: