Sök
Nyheter

Så slutar Hockeyallsvenskan 2018-2019 – enligt spelbolagen

Hockeyallsvenskans premiär närmar sig med stormsteg och i år innehåller den idel gamla storklubbar. Vi kikar på favoriterna inför säsongen, favoriterna och hur spelbolagen tror det slutar. 

De ungefärliga oddsen har vi hämtat från några av de stora spelbolagen i världen som erbjuder spel på Hockeyallsvenskan. Hos dem kan du oftast även spela på Svenska Casinon och Black Jack.

 

Leksands återtåg rullar igen

Leksand har åkt jojo mellan SHL och Hockeyallsvenskan de senaste åren. I våras missade dalmasarna uppflyttning efter smärtsam kvalförlust mot ärkerivalen Mora men den här säsongen ska ”återtåget” nå slutstationen, är det tänkt. Flera värvningar ser spännande ut, bl.a. målskyttarna Valkvæ Olsen och Immo, och visst kommer Leksand vara med i racet när det drar ihop sig.

Ungefärligt odds på Leksand: 3,00.

 

Nästa nivå för AIK?!

Tre säsonger i rad har AIK drömt om uppflyttning till SHL – men tre säsonger i rad har det slutat i besvikelse. Förra säsongen var ojämn och när det skulle avgöras hade inte AIK formen på plats. Defensiven sviktade stundtals men med Johannes Jönsson som ny keeper har AIK det nu bättre ställt på den fronten. Offensiven ser uppumpad ut och AIK kan mycket väl vara redo att ta nästa skär – och äntligen ta sig tillbaka till SHL?!

Ungefärligt odds på AIK: 3,50.

 

Baksmällan över för MODO

När MODO åkte ur SHL våren 2016 försattes en hel stad i chock – och känslan de två senaste säsongerna har varit att MODO inte riktigt har hämtat sig. Att storklubben bara blivit tolva och tia i Hockeyallsvenskan har förstås varit under all kritik. Nu ska dock baksmällan vara över och MODO måste kunna börja blicka uppåt i tabellen, med råge. Värvningen av Tobias Enström lär visa sig ytterst betydelsefull och även i övrigt har MODO fyllt på ganska bra. Att MODO kommer gå starkare denna säsong ska vara helt givet – och visst kan det bära hela vägen till toppen!

Ungefärligt odds på MODO: 8,00.

 

Björklöven närmar sig

Klassiska Björklöven var nere och vände i HockeyEttan för ett par år sedan och Umeå-publiken har verkligen testats. De senaste säsongerna har dock Löven sakta men säkert tagit positiva kliv och i våras var man riktigt nära att få spela playoff-hockey. Utan att spränga budgeten har Löven nu förstärkt truppen ytterligare något, bland annat via en trio från SHL-nedflyttade Karlskrona, och ska något lag utmana ”de tre stora”

i toppen kan det mycket väl vara dags för Björklöven!

Ungefärligt odds på Björklöven: 15,00.

Den här artikeln handlar om: