Sök
BUFFALO, NY – JUNE 28: Buffalo Sabres Rasmus Dahlin 26 skates during the 2018 Buffalo Sabres Development Camp on June 28, 2018, at HarborCenter in Buffalo, New York. (Photo by Jerome Davis/Icon Sportswire) NHL Eishockey Herren USA JUN 28 Sabres Development Camp PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxDENxONLY Icon76806282018001 …
Nyheter

Dubbla mål av Rasmus Dahlin

Häromdagen gjorde Rasmus Dahlin sin första riktiga träning med Buffalo Sabres. Under söndagens spelades en internmatch och tungan på vågen i den var…jodå, såklart var det Rasmus Dahlin som gjorde två mål och en assist.

Igår kunde ni här på sajten läsa om att Rasmus Dahlin genomfört sin första träning med Buffalo Sabres under deras training camp. Under söndagen var det så dags för internmatch och Dahlin hamnade i Team Blue som inte verkar ha haft några som helst problem med att köra över Gold Team med hela 7-1.

Rasmus Dahlin gjorde själv två av målen och spelade dessutom fram till ett. Övriga svenskar i Team Blue var Alexander Nylander, Patrik Berglund, Victor Olofsson, Johan Larsson, Lawrence Pilut och Linus Ullmark. Rasmus Asplund var ensam svensk i Gold Team.

 

Den här artikeln handlar om: