Sök
Kennedy Marchment.
SDHL

NHL-busens brorsdotter fortsätter leverera

Hon är brorsdotter till den hårdföre gamla NHL-backen Bryan Marchment. Kennedy Marchment låter poängen tala istället och idag sänkte hon HV71 med två mål i 5-2-segern för Linköping på hemmaplan.

LÄS MER: Hennes farbror var NHL-buse – själv toppar hon SDHL:s poängliga

Linköping har haft en lite skakig inledning av årets SDHL-säsong samtidigt som dagens motståndare HV71 kom till match utan förlust på ordinarie tid. Hemmalaget LHC fick en bra start och kunde gå till den första pausvilan med en 2-0-ledning. En av målskyttarna var Kennedy Marchment.

GJORDE VIKTIGA 4-2

I den andra perioden gjorde Pernilla Winberg och Fanny Rask varsitt mål och när sedan Sanni Hakala reducerade i den tredje perioden så hade HV71 rejäl kontakt. Men då klev Kennedy Marchment fram igen och med sitt andra mål för matchen såg hon till att HV senare var tvunget att jaga mål med utplockad målvakt. Då gjorde Sidney Morin 5-2.

De två målen innebär att Kennedy Marchment nu har elva poäng totalt och med det skuggar hon täten i SDHL:s poängliga.

 

Den här artikeln handlar om: