Sök
Sam Gagner
Vancouver

Gjorde 50 poäng för två säsonger sen – nu dumpas han

Han har gjort 50 respektive 31 poäng på sina två senaste säsonger i NHL. Men Sam Gagner får inte stanna kvar hos sitt lag Vancouver Canucks.

LÄS MER: Sedinarnas arvtagare skänker hopp till Canucks

Efter en stark säsong med 50 poäng i Columbus värvades Sam Gagner till Vancouver inför förra säsongen. Han fick ett treårskontrakt värt 3,15 miljoner dollar. Debutsäsongen i Canucks blev okej, men nu kommer det oväntade beskedet att han inte får plats i laget när säsongen drar igång.

Igår var han en av de spelare som sattes upp på waivers. Därmed kommer han tvingas inleda i farmarlaget Utica Comets, om inget annat NHL-lag plockar upp honom. Hans höga lön gör dock att den möjligheten får ses som ganska liten för 29-åringen.

Totalt har det blivit 443 poäng på 770 matcher i NHL för Gagner. 2007 valdes han redan som sjätte spelare i NHL-draften.

Den här artikeln handlar om: