Sök
Henrik Larsson och Eric Norin.
SHL

Brynäsbackarna blir borta länge

Brynäs har det tungt. De har ligans sämsta defensiv och framåt har det inte heller lossnat. Nu har man dessutom flera skador.

Jesper Jensen utgick igår och missar åtminstone morgondagens match mot Timrå efter att ha fått en klubba i ansiktet igår. Daniel Mannberg är åtminstone borta även hela den här veckan. Joacim Eriksson och Jonathan Granström är borta länge sedan tidigare.

Nu står det klart att även två av lagets backar är borta en bra tid framöver. Såväl Eric Norin som Henrik Larsson blir borta i fyra till sex veckor, skriver Brynäs på sin hemsida. Norin har en ospecificerad överkroppsskada, och Henrik Larsson har ådragit sig ett käkbrott. Han fick ett skott i ansiktet under förra veckans match mot Växjö.

Brynäs har nu bara sex A-lagsbackar hela. I gårdagens 4-0-förlust följde junioren William Alftberg med som sjundeback.

Den här artikeln handlar om: