Sök
181006 Polis bland Linköpings supportrar under ishockeymatchen i SHL mellan Färjestad och Linköping den 6 oktober 2018 i Karlstad. Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN / kod FK / Cop 185 …
SHL

Tände pyroteknik – läktarsektionen utrymdes

Inför SHL-mötet Färjestad – Linköping tände fans pyroteknik på bortasektionen. Senare i perioden fick de lämna läktaren.

Dimman låg tät på isen i inledningen av matchen efter att fans på bortasektionen tänt pyroteknik. Senare i perioden tog poliser sig upp på läktaren där Linköpings supportrar stod och tömde sektionen. Det är dock oklart om det hänger ihop med eldandet.

Senare fick bortafansen återvända till sina platser.
— Jag har ingen information om att någon skulle blivit avvisad från arenan, det jag har hört att det är någonting som har kastats in från den delen av arenan, säger polisens pressinformatör Stefan Wickberg till NWT.

 

 

Den här artikeln handlar om: