Sök
Rasmus Dahlin i samband med draften i somras.
Nyheter

BAKOM KULISSERNA: Så gick det till när Rasmus Dahlin draftades

Att Rasmus Dahlin skulle väljas som första spelare totalt i NHL-draften var ingen skräll. Nu publicerar Buffalo Sabres en video där de tar med tittaren bakom kulisserna inför, under och efter draften i Dallas.

LÄS MER: VIDEO: Sabressupporterns stämningsfulla hyllning till Dahlin

Det är på sin YouTube-kanal som Buffalo Sabres publicerat en nio minuter lång video om hur det gick till när man valde Rasmus Dahlin som första spelare totalt i sommarens draft.

Tittaren får bland annat se glimtar av scoutmöten inför draften, höra Dahlins egna tankar inför draften och följa med 18-åringen dagarna efter draften. Tittaren får också ta del av Dahlins föräldrars känslor i samband med draften.

Den här artikeln handlar om: