Sök
Yekaterinburg ångar på – en seger från tangerat KHL-rekord …
Nyheter

KHL-klubben går på avto-pilot – knappar in på rekordet

Ett lag har dominerat säsongsinledningen i KHL än så länge, och efter fredagens matcher är Avtomobilist Yekaterinburg fortfarande utan förlust. 
Idag kom lagets 17:e raka seger i ligan. 

Avtomobilist Yekaterinburg bommade KHL-slutspelet för två år sedan. Förra året åkte man ut i den första rundan när Metallurg Magnitogorsk blev för svåra. Den här säsongen har laget dock inlett mer än övertygande. Efter 4-1 mot Sibir Novosibirsk har laget nu vunnit samtliga 17 matcher i årets KHL.

Inklusive träningsmatcher har laget vunnit 20 av 21 matcher. Den enda förlusten för året kom i träningsmatchen mot Linus Omarks Salafat Ufa. Laget som, om ni ursäktar ordvitsen, går på avto-pilot får nu chans till revansch och samtidigt en möjlighet att skriva in sig i historieböckerna när Ufa kommer på besök på söndag. För att nå KHL-rekordet krävs 20 segrar. Rekordet innehas av SKA St Petersburg och sattes 2016.

 

Den här artikeln handlar om: