Sök
Jacob Micflikier.
Schweiziska ligan

Forne SHL-stjärnan klar för en återkomst till Schweiz

Forne Linköping- och Luleåstjärnan Jacob Micflikier har gått klubblös under säsongsinledningen. Nu har den 34-årige kanadensaren hittat en ny klubb. Micflikier återvänder till Schweiz där spel i Fribourg-Gottéron väntar.

Fribourg-Gottéron meddelar på sin hemsida att Jacob Micflikier har skrivit ett korttidskontrakt med klubben. Kontraktet sträcker sig fram till slutet av året och klubben har en klausul i kontraktet att de efter de kan förlänga kontraktet om de är nöjda med kanadensarens insatser.

SPELAT I SCHWEIZ SENASTE TVÅ SÄSONGERNA

Micflikier har spenderat de senaste två säsongerna i den schweiziska ligan med Biel-Bienne efter att han lämnade Luleå 2016. Under dessa två säsonger har 34-åringen skrapat ihop 61 poäng på 82 grundseriematcher.

I Fribourg-Gottéron blir Micflikier lagkamrat med den tidigare Färjestadsbacken Jonas Holös.

Den här artikeln handlar om: