Sök
NASHVILLE, TN – JUNE 29: Nashville Predators center Carl Persson (85) is shown during the Future Stars game, held on June 29, 2018, at Bridgestone Arena in Nashville, Tennessee. (Photo by Danny Murphy/Icon Sportswire) NHL Eishockey Herren USA JUN 29 Predators Future Stars Game PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxDENxONLY Icon160180629814 …
Nyheter

Ryktades till SHL – nu kallas svensken upp

När Carl Persson i början av månaden skickades ner till ECHL så började ryktet gå att han kanske skulle återvända till SHL. Nu är han i alla fall uppkallad till AHL och måhända svalnat de ryktena en smula då.

13 mål för Karlskrona ifjol ledde till ett kontrakt med Malmö. Men något spel där blev det inte. Istället skrev Carl Persson på ett NHL-kontrakt med Nashville.

När så Carl Persson i början av oktober inte tog plats i farmarlaget Milwaukees AHL-trupp, utan istället skickades till Atlanta Gladiators i ECHL, började ryktena gå om en möjlig återkomst till Sverige och spel med Malmö.
— Jag har stämt av med Malmö och han är såklart välkommen dit, sa hans agent Marcus Isaksson till Sportbladet den 12 oktober.

Samtidigt sa samme agent att Persson ville ge det en tid i Nordamerika.Två matcher och en passningspoäng har det blivit för skåningen i ECHL. Nu står det klart att han kallas tillbaka till Milwaukee i AHL och en eventuell återkomst till Sverige under säsongen kom högst troligt en bit längre bort.

Den här artikeln handlar om: