Sök
Sergeij Bobrovskij satte stopp för Erik Karlsson och San Jose.
San José

Stjärngängets motiga inledning håller i sig – ryske stjärnmålvakten stoppade 44 skott

San Jose Sharks har fått en lite tuffare start på säsongen än vad många hade trott. I natt kom lagets sjunde förlust för säsongen när man föll hemma mot Columbus med 1–4. Stor matchvinnare för bortalaget blev Sergej Bobrovskij som räddade 44 av 45 skott.

San Jose må bara ha två poäng upp till förstaplatsen i Pacific Division, men att laget skulle ha förlorat fler matcher än de vunnit efter 13 spelade matcher var det nog inte många som hade räknat med.

I natt kom lagets sjunde förlust för säsongen när man föll hemma mot Columbus med 1–4. San Jose tog förvisso ledningen genom Kevin Labanc i mitten av den första perioden, men efter det stängde Columbusmålvakten Sergej Bobrovskij butiken. Den ryske stjärnmålvakten räddade 44 av 45 skott i matchen och var således en stor anledning till att Columbus kunde ta sin sjunde seger för säsongen.

TUNG MATCH FÖR KARLSSON

Svenske Alexander Wennberg noterades för en assist i matchen. Han hade en andraassist på Anthony Duclairs kvitteringsmål i den första perioden. Wennberg står nu noterad för sex assist på tolv matcher den här säsongen.

Erik Karlsson noterades totalt för 27.38 minuter i istid och var -3 i matchen. Med det hade han den sämsta plus/minus-noteringen av samtliga hemmaspelare.

San Jose Sharks – Columbus Blue Jackets 1–4 (1–1, 0–2, 0–1)
San Jose: Kevin Labanc (2)
Columbus: Anthony Duclair (5), Seth Jones (3), Nick Foligno (4), Josh Anderson (7)

Den här artikeln handlar om: