Sök
LAVAL, QC – SEPTEMBER 07: Look on Ottawa Senators Prospect Goalie Filip Gustavsson (30) during the Ottawa Senators versus the Montreal Canadiens Rookie Showdown game on September 7, 2018, at Place Bell in Laval, QC (Photo by David Kirouac/Icon Sports​wire) NHL Eishockey Herren USA SEP 07 NHL Rookie Showdown PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxDENxONLY Icon180907023 …
Nyheter

MARDRÖMMEN: Svensken utbytt för andra matchen i rad

Filip Gustavsson har haft en mindre trevlig helg. I fredags mot Syracuse blev han utbytt efter halva matchen och i nattens möte mot samma lag fick han återigen lämna plats för en annan målvakt under matchens gång när hans Belleville förlorade med 6-1.

Filip Gustavsson hade ett lyckat fjolår där det mesta han gjorde ledde till framgång. Förutom storspel i JVM ledde det också till en plats i VM-truppen där han som tredjemålvakt fick vara med och vinna guld i Danmark.

FEM INSLÄPPTA PÅ 13 SKOTT

Men säsongen i Ottawas farmarlag Belleville har bjudit på höga toppar och djupa dalar. I onsdags blev han hjälte när han stoppade 34 skott mot Laval. Men helgen har inte varit lika rolig. Efter fem insläppta mål på 13 skott byttes han i fredags ut efter halva matchen och inatt var det så dags igen.

Syracuse gjorde 4-0 i början av den tredje perioden, detta på 13:e skottet. För andra kvällen i rad fick Gustavsson lämna plats åt Jake Paterson.

Den här artikeln handlar om: