Sök
NASHVILLE, TN – JUNE 29: Nashville Predators center Carl Persson (85) is shown during the Future Stars game, held on June 29, 2018, at Bridgestone Arena in Nashville, Tennessee. (Photo by Danny Murphy/Icon Sportswire) NHL Eishockey Herren USA JUN 29 Predators Future Stars Game PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxDENxONLY Icon160180629814 …
SHL

Svensken uppsatt på waivers – ser ut att återvända till SHL

Carl Persson hade inte ens blivit presenterad av Malmö innan han lämnade klubben, då Nashville skrev ett tvåårskontrakt med forwarden. Nu verkar det bli spel i Malmö trots allt, då 23-åringen blivit uppsatt på waivers av NHL-klubben.

Om inget lag väljer att plocka upp Carl Persson på waivers så bryts Predators och Perssons avtal, enligt Mr. Madhawk.

Det innebär att Malmö Redhawks, som skrev ett tvåårskontrakt med 23-åringen inför den här säsongen, kan komma att få lite oväntad förstärkning redan på fredag. Det är nämligen då det står klart om Persson gått igenom waivers eller inte.

SKÖT 13 MÅL IFJOL

Under sin tid i Nordamerika har Persson hunnit med att spela sex matcher för Atlanta Gladiators i ECHL. Där har det blivit ett mål och två assist på sex matcher för den Kristianstadsfostrade forwarden.

Carl Persson spelade förra säsongen i SHL med Karlskrona. Där noterades den skridskoskicklige forwarden 24 poäng (13+11) på 52 matcher.

Den här artikeln handlar om: