Sök
MONTREAL, QC – JANUARY 07: Look on Vancouver Canucks Right Wing Brock Boeser (6) during the Vancouver Canucks versus the Montreal Canadiens game on January 7, 2018, at Bell Centre in Montreal, QC …
Vancouver

Bekymren vägrar ge med sig – stjärnan lämnar lagets roadtrip

Vancouver befinner sig just nu på en bortaturné. Men den offensive stjärnan Brock Boeser har tvingats åka hem. Hans ljumskproblem ska nämligen utvärderas av en specialist.

Elva poäng på 13 matcher har det hittills blivit för Brock Boeser i Canucks under säsongen. Men i den senaste matchen mot Detroit fanns han inte med och anledningen ska vara ljumskproblem som vägrar ge med sig.

Vancouver Canucks befinner sig just nu på en roadtrip där de idag tar sig an Boston och sedan i tur och ordning Buffalo, New York Rangers, New York Islanders och Minnesota innan de är tillbaka i Kanada igen den 15 november.

Men nu har alltså Brock Boeser fått resa hem till Vancouver igen och anledningen till detta är att han ska utvärderas av en specialist. Chansen finns dock att han återvänder till laget under deras roadtrip.

Den här artikeln handlar om: