Sök
180720 New York Rangers målvakt Henrik Lundqvist under Lundqvist Goalie Camp den 20 juli 2018 i Öckerö. Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN / Cop 200 …
Nyheter

Överlevt cancer tre gånger – se ”Henkes” fina överraskning till supportern

Connor McMahon har överlevt cancer tre gånger. Detta var något han berättade om i TV-programmet Good Morning America. Sedan fick han en rejäl överraskning när idolen Henrik Lundqvist klev in i studion.

Connor McMahon spelar hockey själv och likt idolen Henrik Lundqvist så är han målvakt. Men hans resa har varit allt annat än spikrak och han har kämpat mot cancer, något han överlevt tre gånger.

INBJUDEN TILL MSG – SEN KOM ”HENKE”

När han igår var inbjuden till TV-programmet Good Morning America så bjöds han på en rejäl överraskning. Först visades ett klipp med Mika Zibanejad, Chris Kreider och Marc Staal som bjöd in honom till en Rangers-match i Madison Square Garden.

Men sedan kom den riktigt stora överraskningen när Henrik Lundqvist klev in i studion. ”Henke” berättar att han läst om Connor och för honom var det självklart att komma till programmet när han tillfrågades om att vara med.

Den här artikeln handlar om: