Sök
Fredrik Händemark
SHL

Kaptenen förlänger med flerårskontrakt: ”Har varit min ambition hela tiden”

Han är lagets ledare och kanske viktigaste utespelare. Nu står det klart att Fredrik Händemark blir Malmö trogen i tre år till.
– Jag är glad och stolt över att få det här förtroende av klubben, att skriva ett långt kontrakt, säger han.

Han tog över som lagkapten förra säsongen, när Erik Forssell tog timeout till följd av att hans dotter blev sjuk. Den rollen har Fredrik Händemark behållit sedan dess, och nog ser det ut som att han kan bli långvarig på posten.

LÄS ÄVEN: Efter 17 säsonger – nu börjar nästa kapitel

Malmö har i alla fall bekräftat att masen har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Han kom till Malmö på lån från Pantern i slutet av 2015 och nu blir han kvar till 2022.
– Jag är glad och stolt över att få det här förtroende av klubben, att skriva ett långt kontrakt. Från första stund har jag trivts väldigt bra här, både i klubben, i laget och i staden. Det har varit min ambition hela tiden, att stanna i Redhawks. Det känns grymt kul, säger Fredrik Händemark själv.

TOPPAR POÄNGLIGAN

25-åringen har inlett säsongen strålande, precis som hela Malmö, och står på elva poäng (3+8) på 16 matcher. Med det toppar Händemark tabellfyrans interna poängliga tillsammans med Konstantin Komarek.

Fredrik Händemark skrev på ett nytt ettårskontrakt inför den här säsongen. Nu skrivs alltså ett nytt, över

Den här artikeln handlar om: