Sök
Josefson är tillbaka ikväll. …
SHL

Djurgårdsstjärnan skadade sig under landslagturneringen – tillbaka ikväll

Jacob Josefson åkte på en smäll under helgens Karjala Cup. Men efter dagens matchvärmning kunde Djurgårdens poänligaledare ge lugnande besked.

Djurgårdens stjärnspelare delar ledningen i SHL:s poängliga tillsammans med lagkamraten Jakob Lilja. Tillsammans har de producerat 38 poäng under säsonginledningen och har gjort 19 poäng vardera (5+14 för båda). Framgången gav en landslagsplats till de båda spelarna. Men Josefson ådrog sig en skada i turneringen. Det var i förlustmatchen mot Ryssland som han åkte på en smäll. Men efter förmiddagens matchvärmning gav Josefson dock lugnande besked.
– Ingen fara, det är bra med mig, sa Josefson efter dagens värmning med laget.

Matchen mellan Timrå och Djurgården spelas ikväll.

Den här artikeln handlar om: