Sök
Dennis Everberg.
Schweiziska ligan

Klubben bekräftar: Det blir Everbergs nya klubb

Han sattes igår upp på waivers av Winnipeg. Nu är Dennis Everberg klar för Zug i Schweiz.

Dennis Everberg fick det inte alls att stämma i Winnipegs organisation och har brutit sitt kontrakt. Nu är han dock klar för en ny klubb. Det blir ingen återkomst till Sverige.

Helsingborgs Dagblad avslöjade tidigare idag att Dennis Everberg väljer bort spel i Sverige, där han tidigare spelat för Rögle och Växjö. Senare på kvällen bekräftades avslöjandet av Everbergs nya klubb.

Världsmästaren har nämligen bestämt sig för att slutföra säsongen i schweiziska Zug. Där finns den tidigare Rögle- och Linköpingstränaren Dan Tangnes som boss. Zug ligger sexa i ligan och har sedan tidigare svenskarna Carl Klingberg och Pontus Widerström som blågula inslag i laget.

Den här artikeln handlar om: