Speltips Hockey

Så slutar KHL-säsongen – enligt spelbolagen

ANNONS

KHL-säsongen är i full gång och frågan är om ligan någonsin varit så här intressant?! Så gott som samtliga storklubbar ser riktigt, riktigt bra ut och konkurrensen är stenhård, i synnerhet då hårdsatsande Yekaterinburg seglat upp som en riktig segermaskin. Vi kollar närmare på de fem hetaste kandidaterna till att lyfta Gagarin Cup till våren!

Var du vill spela på din KHL-favorit är upp till dig, men du hittar de bästa spelbolagen och deras bonusar hos Casinoguide.se här.


Superdefensiven fixar bucklan åt CSKA?

Den gamle arméklubben CSKA Moskva har faktiskt aldrig vunnit Gagarin Cup och jakten på bucklan är intensiv. Förra säsongen var det nära men efter att ha slagit ut SKA St Petersburg orkade man inte riktigt med Bars Kazan i finalserien. Nu ser CSKA ruskigt målmedvetet ut och framförallt är det ju smått omöjligt att göra mål på laget: i skrivande stund har man släppt in 31 mål på 26 matcher, vilket ju snarast är fotbollssiffror… Framåt har man ett riktigt ess i Kaprizov och visst kan det räcka hela vägen till den efterlängtade titeln!

Ungefärligt odds på CSKA Moskva: 3,00


Räkna INTE bort St Petersburg…

De senaste säsongerna har SKA St Petersburg varit en sällan skådad attraktion i KHL-hockeyn. Våren 2017 lyfte man högst välförtjänt titeln och förra säsongen var faktiskt ännu mer imponerande, i grundserien åtminstone. I slutspelet körde man dock in i CSKA-väggen och sedan lämnade Ilya Kovalchuk och ytterligare ett gäng tongivande spelare. Det blev naturligt att ”ranka ner” St Petersburg några snäpp – men visst kan laget än! Gusev kan vara bäst i serien, 40-årige Datsyuk är en vinnare och Patrik Hersley är ligans farligaste back. Nej, vi väntar med att räkna bort SKA St Petersburg…

Ungefärligt odds på SKA St Petersburg: 4,00


Hårdsatsningen ger betalt för Yekaterinburg

Avtomobilist Yekaterinburg har varit ett bra KHL-lag på senare år, varken särskilt mycket mer eller mindre. Till den här säsongen öppnade man dock börsen – och det är på väg att ge strålande betalt! Laget har svarat för en helt sanslös höst: i skrivande stund visar Yekaterinburg upp 25 segrar på 27 matcher! En sådan segerprocent ”går inte” att hålla säsongen ut men nyförvärv som Sexton, Da Costa och framförallt Dawes gör ändå att Yekaterinburg numera måste ses som en seriös utmanare till bucklan!

Ungefärligt odds på Yekaterinburg: 5,50


Avangard Omsk smyger med!

Ända sedan KHL drog igång har Avangard Omsk varit att räkna med. På senare år har Omsk hamnat något i skymundan av andra, hårdsatsande storlag – men ett välskött Omsk smyger med och är fortfarande ett lag att visa allra största respekt. Under hösten har Omsk tillhört ligans bästa och mest stabila lag – och klassvärvningen Shirokov har varit lyckad och spetsat till Avangard-offensiven. Gott om rutin finns i truppen och få lag lär vilja möta Avangard Omsk i slutspelet framöver.

Ungefärligt odds på Avangard Omsk: 7,00


Glöm inte mästarna Bars Kazan!

CSKA Moskva eller St Petersburg, St Petersburg eller CSKA Moskva? Det var frågan inför KHL-slutspelet i våras. Svaret blev: Bars Kazan! Efter en stabil grundserie hittade Bars helt rätt i slutspelet där man såg ut som en ruskigt svårspelad motståndare. I finalserien stängde man ner CSKA Moskva smått fullständigt och vann med 4-1 i matcher. Så gott som alla stora guldhjältar är kvar, inklusive keepern Garipov och dunderkedjan Azevedo/Lander/Sekac, och träffar Bars Kazan rätt i skarpt läge även denna säsong, ja då kan bucklan absolut försvaras.

Ungefärligt odds på Bars Kazan: 8,00

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 16 april
19:30 Frölunda - Skellefteå SHL
01:00 Montreal Canadiens - Detroit Red Wings NHL
01:00 Boston Bruins - Ottawa Senators NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Washington Capitals NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes NHL
01:30 Florida Panthers - Toronto Maple Leafs NHL
onsdag 17 april
02:00 Winnipeg Jets - Seattle Kraken NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Chicago Blackhawks NHL
04:00 Vancouver Canucks - Calgary Flames NHL
19:00 Brynäs - Djurgården Hockeyallsvenskan
01:00 New York Islanders - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs NHL
torsdag 18 april
03:30 Dallas Stars - St Louis Blues NHL
04:00 Arizona Coyotes - Edmonton Oilers NHL
17:30 Finland - Sverige Träningsmatch
19:30 Skellefteå - Frölunda SHL
01:00 Minnesota Wild - Seattle Kraken NHL
fredag 19 april
02:00 Winnipeg Jets - Vancouver Canucks NHL
03:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
03:30 Colorado Avalanche - Edmonton Oilers NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Anaheim Ducks NHL
04:30 Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks NHL
17:30 Kärpät - KalPa Liiga
17:30 Finland - Sverige Träningsmatch
19:00 Brynäs - Djurgården Hockeyallsvenskan
lördag 20 april
16:00 Tappara - Pelicans Liiga
20:00 Zürich - Lausanne National League
söndag 21 april
18:30 Djurgården - Brynäs Hockeyallsvenskan
måndag 22 april
17:30 Pelicans - Tappara Liiga
tisdag 23 april
18:00 Sverige - Finland Träningsmatch
19:30 Djurgården - Brynäs Hockeyallsvenskan
onsdag 24 april
17:30 Tappara - Pelicans Liiga
19:00 Sverige - Finland Träningsmatch