Sök
181115 Djurgårdens Jacob Josefson har ont efter en närkamp med Frölundas Joel Lundqvist under ishockeymatchen i SHL mellan Djurgården och Frölunda den 15 November 2018 i Stockholm. Foto: Kenta Jönsson / BILDBYRÅN / Cop 210 …
SHL

Efter smällen – nu uttalar sig Djurgården om Josefson

Det var i samband med en situation under gårdagens match mot Frölunda som Jacob Josefson skadade sig. Idag kommer Djurgården med beskedet att stjärnan missar lördagens match. Till att börja med.

Det är på sin hemsida som Djurgården skriver att Jacob Josefson missar lördagens match mot Brynäs. Detta efter att han tvingades utgå i gårdagens match mot Frölunda efter en olycklig situation med Joel Lundqvist.

Josefson tacklade Lundqvist bakifrån, vilket renderade i straff för Djurgårdsspelaren. Men centern kunde inte sätta sig i utvisningsbåset då han i samband med situationen skadade sig själv och blev liggande länge på isen. Det såg ut som en skada på benet.

Josefson fick hjälpas av och nu står det alltså klart att SHL:s poängligaledare missar minst en match. Djurgården berättar vidare att man kommer gå vidare med en utredning gällande skadan och återkommer när det finns mer att berätta.

Den här artikeln handlar om: