Sök
Alfred Andersson bryter kontraktet. …
Nyheter

Spelaren bryter kontraktet ”Personliga skäl”

Under tisdagen meddelade Troja-Ljungby att Alfred Andersson bryter kontraktet. Enligt klubben ska det vara av personliga skäl. 

Troja-Ljungby ligger på plats tre i Hockeyettan Södra efter nio segrar under de inledande sexton matcherna. Men nu får man klara sig utan en av sina mest poängproducerande spelare. Alfred Andersson har gjort 14 (5+9) poäng och varit en bidragande orsak till Troja-Ljungbys framgång under säsongen. Nu har han valt att bryta sitt kontrakt.
– Alfred Andersson har av personliga skäl valt att bryta sitt kontrakt med omedelbar verkan. Oerhört tråkigt att vi tappar Affe i detta avgörande skede av serien, men det viktigaste är att Affe känner att han mår bra. Vi jobbar med att hitta en ersättare så snabbt som möjligt kommenterar Daniel Håkansson på klubbens hemsida.

Den här artikeln handlar om: