Sök
Bröderna Ahlström.
Nyheter

Tvillingarna Ahlström förlänger karriären – har hittat ny klubb

De tidigare storlöftena Oscar och Victor Ahlström har de senaste åren utforskat Europa. Nu är duon klar för ett nytt hockeyland. De flyttar till Frankrike.

De nyblivna 32-åriga tvillingarna har skrivit på för den franska klubben Mulhouse. Mulhouse åkte förra säsongen ut i kvartsfinal och ligger just nu elva i den inhemska ligan. Frankrike blir det tredje hockeylandet Ahlströmbröderna testar på spel i, efter Norge och Italien.

Åren i Italien var framgångsrika. De blev mästare både i den italienska ligan och i ”Alpligan” och Oscar Ahlström vann skytteligan i den italienska ligan.

Tvillingarna slog igenom i Huddinge i mitten av 00-talet och var storstjärnor i såväl Hockeyettan som i HockeyAllsvenskan innan det började gå lite trögare i SHL. De har också spelat i AIK, Sundsvall och Södertälje i Sverige.

Den här artikeln handlar om: