Sök
You Crash The Game …
SHL

Nu kommer det nya sällskapsspelet om hockey

Tomten kommer tidigt i år. Nu lanseras nämligen den nya versionen av sällskapsspelet om hockey, You Crash the Game. Den här gången med 660 helt nya frågor och rafflande slutspel.

2015 lanserades det första spelet. Nu gör spelet en Foppa, eller Lemieux, om ni så vill. Comebacken för spelet med fokus på världens bästa sport är ett faktum.
– I det nya spelet är det fler frågor och mer hockeyglädje, konstaterar initiativtagaren David Kvicklund.

Fem spelkategorier
Spelet har en grundserieomgång, fördelat på fem kategorier där tärningen avgör frågornas tema. Här gäller det att plocka hem ett rätt svar i varje kategori: NHL, Svensk Hockey, Ögonblicket, Blandat och i den nya kategorin, Istid.
– Fokus ligger vid frågor från 1990 fram till idag. Men i just Istids-kategorin är det betoning på gamla legendarer, säger David vidare.

Vinn slutspelet för att kamma hem spelet
Och som sig bör avgörs allt i ett intensivt slutspel. Här gäller det att klura ut det rätta svaret genom ledtrådar. Försten till totalt 16 poäng, lika med antalet segrar som krävs för Stanley Cup, kammar hem vinsten och kan titulera sig mästare i hockeykunskap.
– Älskar du hockey kommer du gå igång på det här. Jag har verkligen saknat ett spel av den här typen. Och jag tror inte jag är ensam. Som hockeynörd finns det få saker som kittlar lika mycket som sköna hockeynamn och anekdoter. Jag hoppas att spelet kan bli en härlig ingång till kul umgänge med kompisgänget eller familjen med hockey som det givna samtalsämnet.

Har du dominerat på McDavid-manér i omgång efter omgång i hemmahallen? Då ska du hålla utkik efter nästa utmaning. Planer finns nämligen på ett SM i Hockeykunskap där Sveriges mest kunniga hockeysupporter koras.
– För den som är riktigt vass är spelet den perfekta uppvärmningen.

Beställ hockeyspelet via formuläret här nedanför och betala smidigt via faktura. Spelet kostar 289 kronor. Det enda som tillkommer är 29 kronor (fraktavgift).

 

Den här artikeln handlar om: