Sök
Carl Jakobsson
SHL

Sportchefens son skriver A-lagskontrakt: ”Det jag drömt om”

Färjestad meddelar att talangen Carl Jakobsson skriver ett rookiekontrakt med laget.
– Det här är ju det jag kämpat för och drömt om sedan jag kom hit till Karlstad för fem år sedan, säger han till klubbens hemsida.

Carl Jakobsson, son till Färjestads sportchef Peter, har skrivit ett rookieavtal med Färjestad. Det sträcker sig över den här säsongen och de två kommande åren. Jakobsson har den här säsongen noterats för tio SHL-matcher och på dessa gjort ett mål.
– et här är ju det jag kämpat för och drömt om sedan jag kom hit till Karlstad för fem år sedan. Snart kan jag nog kalla mig för värmlänning.

Tränaren Johan Pennerborn meddelar dock att man redan nu tittar på lösningar till nästa säsong om det skulle vara så att Jakobsson inte blir ordinarie i laget då.
– Vi ser på Oskar Bäck som i år valt att göra en hel säsong i Allsvenskan för att få mycket speltid på hög nivå. För Carls del så är vi inte där ännu, men vi tittar på alternativ inför nästa om det nu inte visar sig att han tar en tröja i vårt a-lag

Den här artikeln handlar om: