Sök
TORONTO, ON – SEPTEMBER 21: Buffalo Sabres Defenceman Lawrence Pilut (24) reacts during the NHL Eishockey Herren USA preseason game between the Buffalo Sabres and the Toronto Maple Leafs on September 21, 2018, at Scotiabank Arena in Toronto, ON, Canada. (Photo by Julian Avram/Icon Sportswire) NHL: SEP 21 Preseason – Sabres at Maple Leafs PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxDENxONLY Icon1809212569 …
Nyheter

Bekräftat: Pilut NHL-debuterar i natt

Han har dominerat fullständigt i AHL. Nu kommer NHL-chansen. I natt debuterar Lawrence Pilut för Buffalo.

Han var SHL:s bästa back förra säsongen och har varit hela AHL:s kanske bästa spelare under säsongen. Nu fortsätter Lawrence Piluts resa uppåt i systemet. Han kommer få spela när Buffalo möter Florida på bortaplan i natt.

Pilut har haft en alldeles magisk höst med 22 poäng på 16 matcher i AHL och har varit uppkallad till Buffalo en gång tidigare, men utan att få spela. När Marco Scandella nu är skadad får dock den odraftade 22-åringen chansen chansen
– Det är en dröm som blir sann. Jag känner mig redo, säger backen själv.

Linus Ullmark får chansen i mål.

Den här artikeln handlar om: