Sök
Jens Westin
SHL

Färjestad förlänger med ytterligare en back

Nyligen förlängde de med Johan Ivarsson. Nu får även Jens Westin ett nytt kontrakt.

Färjestad hade sedan tidigare Johan Ivarsson och lagkaptenen Mikael Wikstrand under kontrakt till nästa säsong. Nu säkrar de även upp nyttige Jens Westin. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.
–  Jag är så oerhört stolt att få representera en så anrik klubb som Färjestad. Men det måste jag säga, att jag också är väldigt stolt över mig själv och den resa jag ändå gjort, säger Jens själv till Färjestads hemsida.

Westin kom till FBK inför förra säsongen efter ett par starka år i Timrå. Den här säsongen har han snittat drygt 17 minuters istid per match och har gjort 1+4 på 21 matcher.

Så sent som igårskrev Färjestad ett rookiekontrakt med junioren Carl Jakobsson.

Den här artikeln handlar om: