Sök
4.07752763 Oct 11, 2018; Buffalo, NY, USA; Buffalo Sabres defenseman Rasmus Dahlin (26) skates with the puck during the second period against the Colorado Avalanche at KeyBank Center. Mandatory Credit: Kevin Hoffman-USA TODAY Sports IBL …
Nyheter

Dahlin prisas – efter succémånaden

Under november har vi fått se de första riktiga glimtarna av Rasmus Dahlins briljans även i NHL. Nu prisas han som månadens rookie.

I oktober var Elias Pettersson NHL:s bästa rookie. Nu lämnar han över facklan till landsmannen Rasmus Dahlin. Draftens förstaval prisas nämligen som ligans bästa nykomling.

Dahlin gjorde ett mål och totalt tio poäng på sina 15 matcher i november, och växer sakta men säkert in i NHL-kostymen. Han hjälptes förstås också av att Buffalo som lag gick urstarkt och bland annat radade upp tio raka segrar innan sviten bröts häromnatten.

Den här artikeln handlar om: