Sök
Albin Eriksson, Daniel Sondell och Oskar Steen anmäls till disciplinnämnden.
Skellefteå AIK

SHL-trio anmäls till disciplinnämnden

Oskar Steen, Albin Eriksson och Daniel Sondell anmäls alla till disciplinnämnden efter incidenter i gårdagens SHL-matcher. Det meddelade SHL på sin hemsida under söndagsmorgonen.

Tre nya spelare anmäls till disciplinnämnden efter lördagens SHL-omgång. Färjestads Oskar Steen anmäls för sin crosschecking i ryggen på Djurgårdens Bobbo Peterson i slutskedet av den tredje perioden i gårdagens match. Tacklingen tvingade Peterson att utgå från matchen.

BESLUT UNDER DAGEN

Skellefteås junior Albin Eriksson anmäls även han till disciplinnämnden. Detta efter att ha delat ut en huvudtackling på Brynäskaptenen Jacob Blomqvist i mitten av den tredje perioden i gårdagens match mellan Skellefteå och Brynäs. Eriksson fick matchstraff för tilltaget.

https://twitter.com/RoadLaker/status/1069006853831565312

Även Luleås rutinerade back Daniel Sondell har fått en anmälan mot sig till disciplinnämnden. I slutet av den andra perioden ska den 34-årige backen ha slagit upp klubban mellan benen på Rögles forward Ted Brithén.

Beslut i samtliga tre fall väntas komma under söndagen.

 

Den här artikeln handlar om: