Sök
Josh Leivo får lämna Toronto. …
Toronto

Han får lämna Toronto – för att ge plats till Nylander

William Nylander skrev på ett nytt kontrakt med Toronto i elfte timmen. Nu flyttas Josh Leivo till Vancouver för att ge plats åt Nylander i Toronto. 

Toronto har fått en flygande start på säsongen. Efter 27 spelade matcher ligger man tvåa i NHL, med 38 inspelade poäng. Och nu får man ytterligare förstärkning av William Nylander. Men för att få plats med Nylander i det stjärnspäckade laget var Toronto tvungna att flytta en spelare ur truppen. Därför trejdades Josh Leivo till Vancouver under måndagen.

Leivo har spelat 27 matcher för Toronto under säsongen och noterats för 6 (4+2) poäng. Tjugofemårige Leivo har pendlat mellan Toronto Maple Leafs och dess farmarlag Toronto Marlies sedan säsongen 2013-2014, men får nu bege sig österut.

Den här artikeln handlar om: