Sök
Viktor Hertzberg.
Nyheter

Succéspelaren förlänger med HA-klubben: ”Inga tveksamheter”

Almtuna har förlängt kontraktet med forwarden Viktor Hertzberg. Klubben uppger på sin hemsida att den nya förlängningen spänner över två säsonger. 
– Jag bestämde mig ganska snabbt för att förlänga, säger han till klubbens hemsida.

Viktor Hertzberg stod för en succéartad debutsäsong i HockeyAllsvenskan förra året när han värvades till Almtuna från division 1-laget Hudiksvall. På 34 grundseriematcher blev det totalt 33 poäng, varav tio mål, för Hertzberg.
– Det gick väl lite över förväntan förra året men jag tycker att jag har visat i år att jag är en bra allsvensk spelare.

När klubben nu ville förlänga hans kontrakt gick det smidigt.
– Det känns bra, det var inga tveksamheter från min sida. Vi hade en kort dialog och jag bestämde mig ganska snabbt för att förlänga, säger Hertzberg till Almtunas hemsida.

Den här säsongen har 27-årige Hertzberg gjort nio mål och åtta assist på 25 matcher. Han är hockeyfostrad i IFK Munkfors och har även spelat för Frölundas J18-lag, Örebro, Sundsvall och Hudiksvall i Sverige. Mellan säsongen 2009-10 och 2011-12 spelade Hertzberg i QMJHL där han representerade Cape Breton Screaming Eagles, Montreal Juniors och Blainville-Boisbriand Armada.

Den här artikeln handlar om: