Sök
BOSTON, MA – OCTOBER 08: Boston Bruins right defenseman Charlie McAvoy (73) skates in warm up before a game between the Boston Bruins and the Ottawa Senators on October 8, 2018, at TD Garden in Boston, Massachusetts. The Bruins defeated the Senators ​6-3. (Photo by Fred Kfoury III/Icon Sportswire) NHL Eishockey Herren USA OCT 08 Senators at Bruins PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxDENxONLY Icon482181008099 …
Nyheter

Backstjärnan tillbaka efter långa skadeuppehållet: ”Lärt mig mycket”

Boston Bruins stjärnback Charlie McAvoy har inte spelat sedan den 18 oktober på grund av en hjärnskakning. Nu har 20-åringen plockats bort från injured reserve-listan av Bruins och finns tillgänglig till nattens match mot Tampa Bay, skriver Bruins på sin hemsida.

Charlie McAvoy har inte funnits på Boston Bruins blålinje sedan övertidsförlusten mot Edmonton den 18 oktober. Den unge amerikanaren ådrog sig en hjärnskakning i matchen och har sedan dess hållits borta från isen av Bruins medicinska team.

Under torsdagskvällen offentliggjorde dock Bruins att man nu väljer att plocka bort från injured-reserve listan. Det innebär att McAvoy finns tillgänglig till nattens match mot Tampa Bay.

”LÄRDE MIG MER MED TIDEN”

20-åringen menar att hjärnskakningen har varit en nyttig erfarenhet för honom.
– Det var min första hjärnskakning och jag lärde mig mer med tiden. Jag hade så klart helst sluppit att behöva gå igenom det, men det har varit en erfarenhet och jag har lärt mig mycket värdefullt, säger McAvoy till nhl.com.

McAvoy har producerat sex poäng på de sju matcher han spelat för Bruins den här säsongen.

Den här artikeln handlar om: