Sök
Joacim Eriksson blev inbytt i matchen mot Linköping.
SHL

Just nu: Målvakten får göra efterlängtad Brynäsdebut efter målfyrverkeriet

Efter tre snabba Linköpingsmål valde Brynästränaren Magnus Sundquist att byta ut David Rautio. In kom istället Joacim Eriksson, som i och med det fick göra sin säsongs- och a-lagsdebut för Brynäs efter den jobbiga knäskadan.

Joacim Eriksson gjorde säsongsdebut med Almtuna i gårdagens match mot Vita Hästen. I dag var 28-åringen tillbaka i Brynäs och i slutet av den andra perioden blev Eriksson inbytt efter att hans kollega David Rautio släppt in tre snabba mål i matchen mot Linköping.

I och med målvaktsbytet fick Eriksson göra både sin säsongsdebut i Brynäs-tröjan, men även sin a-lagsdebut för Gävle-laget. Då ska det kommas ihåg att den förre målvakten spenderade två säsonger i Brynäs juniorlag. Detta utan att göra någon a-lagsmatch, alltså.

Eriksson värvades till Brynäs i somras efter att ha spelat i Djurgården förra säsongen.

Den här artikeln handlar om: