Sök
Rogers Place, a multi-use indoor arena in the Ice District of downtown Edmonton, Alberta, Canada. …
Nyheter

KLART: Här spelas JVM-turneringen 2021

Under annandag jul drar årets JVM-turnering i kanadensiska Vancouver och Victoria igång. Idag meddelade Hockey Canada på en presskonferens att turneringen återvänder till landet. Edmonton och Red Deer kommer att agera värdar för turneringen 2021.

Hockey Canada offentliggjorde uppgifterna under torsdagskvällen, svensk tid. Matcherna i junior-VM-turneringen 2021 kommer att spelas i NHL-laget Edmonton Oilers hemmaarena Rogers Place samt i WHL-klubben Red Der Rebels arena ENMAX Centrium.

I och med att turneringen 2021 hålls i Edmonton och Red Deer betyder det att Kanada kommer att arrangera fyra JVM-turneringar inom loppet av sju år.

Nästa års JVM-turnering kommer att hållas i Tjeckien. Då är spelorterna Ostrava och Trinec.

Den här artikeln handlar om: