Sök
Niklas Svedberg är kritisk mot disciplinnämnden. …
Timrå IK

Målvakten kritisk mot disciplinnämnden ”Dåligt beslut”

I lördagens match anklagades Timråmålvakten Niklas Svedberg för att ha filmat. Han dömdes till böter av disciplinnämnden. Nu riktar han kritik mot domen.
– Jag håller inte med och tycker att det är ett dåligt beslut av dem, säger Niklas Svedberg till Hockeypuls.

Det var efter helgens 5-1-förlust mot Brynäs som Timråmålvakten kritiserade Johan Alcén i motståndarlaget – samtidigt som han anklagades för att ha filmat under matchen. Under söndagen dömdes Svedberg av disciplinnämnden till 5000 kronor i böter för filmningen. Nu riktar han kritik mot nämndens beslut.
– Det står i anmälan att jag trycker med vänsterskridskon, men det stämmer inte när man kollar på videon. Det de kan tycka är att jag skickar benen i luften när jag har ramlat redan, men det är lite för att få undan knäna. Som målvakt vill man få loss knäna när man ramlar. Det var inte meningen som en filmning, men skit samma. Det är som det är, säger Svedberg till Hockeypuls.

Den här artikeln handlar om: