Sök
Chad Johnson.
Nyheter

Skador i Ducks som plockar upp målvaktsveteran på waivers

Chad Johnson blev igår uppsatt på waivers av St. Louis Blues. I dag blev det klart att Anaheim Ducks blir ny klubbadress för 32-åringen. Dessutom ger klubben mer information gällande skadade Rickard Rakell. 

I söndags släppte Johnson in tre mål på 15 skott när St.Louis föll med hela 6-1 mot Vancouver Canucks, och en viss Elias Pettersson stått för fem poäng. Det blev Johnsons sista insats i Blues för den här gången. Under måndagen sattes han upp på waivers, det vill säga blev fri för ligans andra 30 lag att lägga beslag på honom. Och det blev Ducks.

Ducks plockade tidigare under hösten upp Pontus Åberg på waivers. Han har sedan gjort succé i klubben. Kanske hoppas de på ett liknande utfall nu.

Anaheim har skadeproblem på Ryan Miller, som tvingades utgå skadad från lagets match mot New Jersey Devils i söndags och blir borta i sex veckor. Förutom Miller består Ducks målvaktssida också av John Gibson.

Rickard Rakell är även han skadad och i dag lämnade Ducks en uppdatering gällande svensken som inte spelat den senaste veckan. Rakell har en stukad fot, men någon tidpunkt för en återkomst är inte fastställd.

Den här artikeln handlar om: