Sök
Philip Broberg.
Nyheter

Stjärnan skadad – nu kallas genombrottsbacken in till JVM-truppen

Då Timothy Liljegren har blivit fotskadad kallas nu AIK:s Philip Broberg in i JVM-truppen. Detta meddelar förbundet via Twitter under tisdagsförmiddagen.

LÄS MER: Sveriges backstjärna skadad – riskerar missa JVM

Det var igår det framkom att Toronto Marlies Timothy Liljegren dragit på sig en fotskada som behandlas som en vecka till vecka. Men under gårdagen verkade det ändå hoppfullt om hans deltagande i JVM. Nu meddelar förbundet att AIK:s Philip Broberg kallas in till den preliminära JVM-truppen i och med det oklara läget.

Philip Broberg, 17, var inte påtänkt för AIK:s a-trupp inför säsongen. Men fick komma in på grund av skador och har tagit för sig rejält och hyllats av fansen. Sju målgivande passningar har det blivit. Backen har varit bofast i samtliga våra landslag, men ännu inte testa på spel med det äldre juniorlandslaget.

Den här artikeln handlar om: