Sök
180923 Oskarshamns Robin Söderqvist under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Västerås och Oskarshamn den 23 september 2018 i Västerås. …
Nyheter

Oskarshamn förlänger med centern: ”Naturlig ledarfigur i gruppen”

Oskarshamn krigar på i toppen av den Hockeyallsvenska tabellen. I samband med seriefinalen mot AIK under onsdagskvällen presenterade smålänningarna en viktig kontraktsförlängning: Centern Robin Söderqvist blir kvar i klubben även nästa säsong.

Oskarshamn meddelade under toppmötet med AIK under onsdagskvällen att man förlänger kontraktet med centern Robin Söderqvist. I och med kontraktsförlängningen stannar 24-åringen i klubben även nästa säsong.

NÖJD SPORTCHEF

Smålänningarnas sportchef Per Kenttä är nöjd över att få behålla Söderqvist i klubben även nästa säsong:
– Vi visste ganska tidigt att vi ville förlänga med ”Robban” och är såklart nöjda över att få det klart. Han var med förra säsongen när vi startade vår ombyggnad och blev en kugge redan då med sitt hårda jobb och sin attityd på och utanför isen. Han har fortsatt på samma linje i år och har utvecklats till något av en naturlig ledarfigur i gruppen, säger Kenttä till klubbens hemsida.

24-åringen är inne på sin tredje säsong i Oskarshamn och har tidigare representerat både Växjö och Frölunda i SHL.
– Vi har något jäkligt bra på gång och med förra säsongen färskt i minnet så ska vi göra allt för att få till en lika spännande avslutning i år också, säger Söderqvist.

Söderqvist står noterad för två mål och ett assist på 17 matcher i Hockeyallsvenskan den här säsongen.

Den här artikeln handlar om: