Gustaf Franzén avgjorde matchen mot Modo.
Nyheter

Han blev matchjälte – sedan krossade någon plexiglaset

Karlskoga knep alla tre poängen på hemmaplan när Modo besegrades med 1-0. En snackis efter matchen var det plexiglas som krossades i anslutning till Modos bås vid Gustaf Franzéns mål.

Innan matchen hyllades den tidigare Karlskoga-spelaren Daniel Wessner på isen och jublet var högt. Den energin behövdes nog för åskådarna för den första perioden i Nobelhallen var ett sömnpiller av kolossala mått.

I andra blev det lite bättre och lagen var lite smågriniga mot varandra. Men målen uteblev.

I den tredje perioden hände det desto mer. Gustaf Franzén slog in en retur och hela hallen exploderade i ett glädjerus när Karlskoga tog ledningen. I samband med målet påtalade Modos tränare Björn Hellkvist domarens uppmärksamhet. Någon hade kastat något eller på något annat vis förstört plexiglaset som skiljer avbytarbåset mot publiken. Personen som åsamkat skadan leddes ut enligt C More och ett längre spelavbrott tog vid för att städa upp glassplittret.

Enligt Hockeypuls, som refererar till C More så var det en Modo-spelare som förstörde plexiglaset. Men det nekade tränaren Björn Hellkvist till.

Säkerhetspersonal kallades också till platsen för att skydda båset från påhälsning i plexiglasets frånvaro.

Modo tog ut målvakten Erik Hanses i jakt på kvittering men Karlskoga höll undan.