Sök
QUEBEC CITY, QC – SEPTEMBER 20: Look on Washington Capitals left wing Andre Burakovsky (65) at warm-up before the Washington Capitals versus the Montreal Canadiens preseason game on September 20, 2018, at Centre Videotron in Quebec City, QC (Photo by​ David Kirouac/Icon Sportswire) NHL Eishockey Herren USA SEP 20 Preseason – Capitals at Canadiens PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxDENxONLY Icon180920081 …
Washington

Petad tre matcher i rad – nu kan Stanley Cup-svensken bli trejdad

André Burakovsky fanns inte med i Washingtons laguppställning i nattens match mot Buffalo. Nu kan den svenske 23-åringen vara aktuell för att bli trejdad. Det berättar Chris Johnston i det kanadensiska hockeyprogrammet Hockey Night in Canada.

André Burakovsky har fått en tuff start på säsongen. Den Stanley Cup-vinnande svensken har stått för åtta poäng (5+3) under de inledande 29 matcherna och i natt var svensken petad av huvudtränaren Todd Reirden för tredje matchen i rad.

”HANS NAMN HAR VARIT UTE PÅ MARKNADEN”

Nu har det börjat spekuleras om Burakovskys vara eller icke vara i den amerikanska huvudstaden. Under segmentet ”Headlines” i nattens sändning av Hockey Night in Canada berättade Chris Johnston att minst ett lag visat intresse för honom.
– Hans namn har varit ute på marknaden och ett av lagen som har hört av sig angående honom är Vancouver Canucks, säger Johnston i programmet.

Elliotte Friedman sade vidare att om Capitals ska trejda svensken vill de ha någon ”färdig” spelare, snarare än något löfte eller draftval.

Burakovsky har spelat 281 NHL-matcher för Washington Capitals under sin hittills fem år långa NHL-karriär. På dessa matcher har 23-åringen producerat 128 poäng (55+73).

Den här artikeln handlar om: