Sök
Trevor Mingoia
Västerviks IK

Uppgifter: SHL-klubben lånar in succéforward från Hockeyallsvenskan

Rögle kommer att tvingas klara sig utan JVM-aktuella Lucas Elvenes och Nils Höglander de kommande veckorna. Då väljer Ängelholmsklubben att plocka in amerikanen Trevor Mingoia från Västervik på ett korttidslån, enligt uppgifter till Mr. Madhawk.

Med Nils Höglander och Lucas Elvenes borta på junior-VM i Kanada öppnas en forwardslucka upp i Rögles lag under de kommande veckorna. Den luckan kan komma att fyllas av Västerviks amerikanska succéforward Trevor Mingoia.

24 POÄNG PÅ 26 MATCHER

Enligt uppgifter till Mr. Madhawk ska Mingoia lånas in under en kort period, en period som ger Rögle perfekta möjligheter att se vad forwarden går för i SHL-sammanhang.

Enligt Mr. Madhawk ska Rögles sportchef Chris Abbott funnits på plats i Rosengårds ishall för att följa mötet mellan Pantern och Västervik tidigare under säsongen och då samtalat med amerikanen efter matchen.

Mingoia kom till Västervik från spel i Nashvilles farmarlag Milwaukee Admirals i AHL. 26-åringen har producerat 24 poäng (8+16) på 26 matcher den här säsongen.

Den här artikeln handlar om: