Sök
Andreas Falk blir assisterande tränare för HV71:s J20-lag. …
SHL

HV71-profilen blir tränare i klubben

Andreas Falk inledde årets säsong på isen med HV71. Men efter sex matcher förlängdes inte korttidskontraktet. Nu har klubben hittat en ny roll åt Falk – som blir assisterande tränare i J20-laget, uppger Jnytt.

Efter två säsonger i Luleå återvände Andreas Falk till Jönköping inför säsongen. Mellan 2006 och 2012 gjorde han sex säsonger med HV71, de två sista som assisterande lagkapten. 35-åringen skrev ett korttidskontrakt för att hjälpa laget under inledningen av årets säsong, men det blev ingen förlängning på kontraktet. Sedan dess har Falk stått utan klubb.

Nu har dock förändringar i organisationen öppnat för en fortsättning i klubben för Falk – som tränare. Falk har skrivit ett avtal som gäller säsongen ut, där han går in som assisterande tränare för J20-laget, som leds av Max Bohlin.
– Det är skitkul. Vi har pratat under en längre tid om att försöka hitta en lösning. Jag har haft andra grejer på gång men det gick inte i lås eftersom de inte riktigt passade in just nu. Då kände jag att eftersom jag är en rastlös själ måste jag ha något att göra, säger Falk till Jnytt.

Den här artikeln handlar om: