Sök
141030 Frölundas Kim Roussakoff innan hockeymatchen i SHL mellan Frölunda och Växjö den 30 oktober 2014 i Göteborg. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN / kod CS / 57496 …
Tingsryds AIF

Formlaget lånar back från skrällgänget

Tingsryd har gått bra på senare tid i Hockeyallsvenskan. Men de har skadebekymmer på sin backsida och därför lånar man nu in backen Kim Roussakoff från Hanhals i en match.

Tingsryd fick en miserabel start av Hockeyallsvenskan, men har under den senaste dryga månaden klättrat i tabellen och visat fin form. Men de har skadebekymmer på backsidan och därför lånar de nu in Kim Roussakoff till matchen på torsdag mot Södertälje.

Kim Roussakoff tillhör Hanhals, en klubb som högst överraskande tog sig till spel i Allettan efter jul. Roussakoff har från sin backplats stått för ett mål och sju assist under säsongen. I Tingsryd återförenas han nu med tidigare lagkamraten Max Lindroth som kom till smålänningarna i november.

Kim Roussakoff har Frölunda som moderklubb och har även spelat en SHL-match för föreningen.
— Ett jättebra tillfälle att få en känsla av vad som krävs på den nivån. Förhoppningsvis kan man få lite tips, idéer och erfarenheter som man kan använda i framtiden, berättar backen för Hanhals hemsida.

 

Den här artikeln handlar om: