Sök
180404 Timrås Johan Persson jublar mot publiken efter vunnen match i ishockeymatchen i direktkval till SHL mellan Timrå och Karlskrona den 4 April 2018 i Timrå. Foto: Pär Olert / BILDBYRÅN / Cop 108 …
Timrå IK

257 dagar sedan sist – nu får han äntligen spela match igen

Han har inte spelat sedan den sjunde och avgörande kvalmatchen mot Karlskrona i april. Men nu är Timrås Johan Persson redo för comeback mot Frölunda under onsdagskvällen.

Forwarden Johan Persson fanns med på isen när Timrå i våras firade SHL-avancemanget. Men under sommarträningen slet han av hälsenan och en lång period av rehab väntade.
— Jag har aldrig varit borta så länge. Man tappade en del under sommaren med barmarken och sedan tre månader på is så man är lite off när det gäller spelet. Nu handlar det bara om att komma i det. Fysiskt känns det bra, berättar 28-åringen för Hockeypuls.

Nu är det äntligen dags för comeback. Enligt Hocleypuls så ska han spela kvällens match mot Frölunda på hemmaplan. Men det är inte fråga om någon SHL-debut, Persson har tidigare spelat 22 matcher för Färjestad säsongen 2015/2016.

Den här artikeln handlar om: